Website laten maken

websiteaangeboden.nl

Wilt u een nieuwe website laten maken? Een goede website is het investeren waard. Een website is toch de eerste indruk die je maakt met je bedrijf. Die eerste indruk moet goed zijn. Daarnaast wil je beter voorkomen dan je concurrenten en hoger ranken in Google. Je wilt laten zien dat je meegaat met de tijd en goede moderne website kan dat voor je doen. Als je om wat voor reden dan ook een nieuwe website wilt laten maken, dan zijn wij de aangewezen partij voor je. We heten niet voor niets Website

WordPress webdesign

Problemen met een website laten maken? We ontwerpen en ontwikkelen alle websites in WordPress: makkelijk in gebruik en universeel. Er zijn veel plugins beschikbaar, alleen welke zijn goed en welke wat minder? Omdat wij werkelijk dag en nacht met WordPress bezig zijn, kunnen wij inmiddels wel bepalen wat de beste oplossing is. Voldoen ze allemaal niet, dan passen we koppelingen of plugins aan. En anders schrijven we ze zelf op maat.

Zo kan een koppeling met een CRM handig zijn, maar ook kunnen we overweg met XML-feeds, vacatures, multisites, inschrijfformulieren die net iets meer eisen, crosspostings, referentiemodules, aparte downloadmodules of content segmentkoppelingen.

Klantenbeoordelingen

Beoordeling: 9.5 uit 19 reviews

 

Mogelijkheden van WordPress
Waar kun je WordPress voor gebruiken? Wij gebruiken het grootste CMS te wereld vooral voor:

een corporate website;
een systeem of webapplicatie;
webshop/webwinkel;
een blog.
Een blog maken met WordPress is waar bijna iedereen dit van kent. De start hiervan is al weer meer dan 10 jaar geleden en inmiddels gebruikt ook meer dan 30% van alle webwinkels in de wereld de webshop plugin WooCommerce als software van de webshop.

Veel partijen zien inmiddels ook de grootte en de mogelijkheden van WordPress en komen met eigen API’s en plugins, waardoor een professionele website steeds meer mogelijkheden krijgt. Denk hierbij aan partijen als Exact, Datawire, Carerix (bekijk het voorbeeld hiervan bij Allseas) en bedrijven die betaalmogelijkheden aanbieden. De laatste jaren zien we een toenemende vraag naar systemen met WordPress als basis.

 

WordPress website maken

Een website laten maken met WordPress, maar waar begin je? Je hebt wel een idee, maar nog niet helemaal. Geen probleem! We staan bekend om ons meedenken. We helpen met het ontwerp, met de gebruiksvriendelijkheid (met afgestudeerde UX-designers) en met de implementatie van WordPress.

We gaan hierbij uit van het vooraf bepaalde doel van de website. Een WordPress website laten maken zonder eerst het doel van de site te hebben bepaald, is eenvoudig als in de auto stappen zonder dat je hebt bepaald waar je naartoe wilt. Je komt nergens!

Het doel bepaalt de uitstraling en waar alle onderdelen op de pagina komen te staan.

Hierin kunnen we helpen:

WordPress websites
WordPress webshops
API koppelingen
Plugins

Ook kunnen we je helpen met zoekoptimalisatie en online marketing. We zijn goed in het verhogen van conversie, verlagen van de bounce rate en natuurlijk weten we hoe je een WordPress beter kunt beveiligen.

Meer weten? Bel ons. Vinden we leuk!

Wil je meer weten of ons blog volgen? Top!